Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt

VÉRADÓKAMION

Az első és egyetlen

 

A Magyar Vöröskereszt véradókamionja 2006-ban kezdte meg működését. Az ország első és egyben egyetlen véradókamionja minden évben több ezer kilométert tesz meg és évente több ezer ember ad rajta vért. Véradókamionunk légkondicionált, fűthető, orvosi szobával, négy vérvételi ággyal, adminisztrációs helyiséggel vár benneteket. Tehát kitűnő választás, ha segíteni szeretnétek! Hol találkozhattok vele? A nagyobb városok közlekedési csomópontjaiban, fesztiválokon egyéb rendezvényeken.

180 hektoliter vér
A véradókamion üzembe helyezése óta több mint 40 ezer ember nyújtotta itt segítő karját véradásra, ez azt jelenti, hogy 18 ezer liter vért gyűjtöttünk a kamion segítségével. Ezzel 120 ezer embernek segítettek véradóink. Köszönjük! Csatlakozz te is a kamionon vért adók közösségébe! Kövesd figyelemmel te is véradókamionunk útvonalát itt az oldalon és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kamionos véradóhelyszínt és időpontot!

Valós segítség, tudatos CSR
Várjuk azon vállalatok jelentkezését, akik szívesen állnak egy társadalmilag kiemelten fontos ügy mellé és támogatják véradókamionunk működését.


Bővebb információ és támogatói előnyök: írj nekünk!

Nézd meg, hogy merre jár véradókamionunk és adj vért: a kamion e havi útvonala